ett år sen

ja nu var det ett år sedan jag var i oskarshamn på DM, och precis som då vann vi hela DM. det var också då jag plockade ut piercingen i läppen som jag haft i i knappt tre veckor.
vi krossade växjö och jönköping och alla andra klubbar också för den delen. killarna slog klubbrekord och kvalade in till jsm på 4*50 fritt, ett stort grattis till dom.
det var riktigt roligt där nere, även om Fanny Eriksson var med. Fanny är min 14åriga granne som gör allt för att få mig förbannad. hon vet hur man går folk på nerverna, men det var roligt ändå.
ja det finns mycket att berätta om helgen men det tar för lång tid att skriva ner. för tid är något som jag inte har mycket av på loven.

när jag kom hem igår och loggade in på msn hade någon addat mig. tro det eller ej, min mormor och morfar har skaffat en hotmail-adress tillsammans. och inte nog med det har dom köpt en webbkamera som dom ska ha till msn. det tycker jag är häftigt.

snart ska jag ner och träna. och efter träningen ska jag hyra mig några filmer och bara ta det lugnt och försöka njuta av lovet.

sen, tack linda för att min blogg är snygg.

i want to be different, just like you.
hejdå

edition

just like you. 
jag har tänkt på en sak. det finns verkligen människor som gör allt för att efterlikna andra. kändisar då alltså. dom betalar helt sjuka summor för att träna, operera sönder sig, köpa massa dyra grejer för att ha samma saker som kändisen har. det finns till och med människor som byter kön för att efterlikna en kändis som de gillar. eller gillar är inte ett bra ord, besatt av passar nog bättre.
jag förstår inte vad dom vill uppnå. att det andra könet ska bli mer attraherad av en? att bli en look a like och få massa papparazzis efter sig? försöka tjäna pengar på det? bli nöjd med sig själv?
jag förstår inte vad dom tänker på eller med för den delen.
sen vet jag inte hur jag kom och tänka på det, fråga mig inte heller.

på tal om det så är jag lycklig, lycklig som tusan faktiskt. för min pappa kom och kollade när jag tävlade i helgen. när jag simmade 200 fritt. jag önskar att han gjorde det oftare.
iaf. tävlingen var pinsam. jag vann två guld och ett silver. jag simmade tre distanser och fick medalj på alla. och det bara för att vi bara var två stycken i min åldersklass, hur kul är det att komma på pallen då? jag hade kunnat simma hur sakta som helst och ändå få medalj, as surt.
mamma köpte en ny baddräkt till mig. en fs2a. och då blev jag ännu lyckligare. jag trodde aldrig jag skulle äga en.

sen är det så att det är måndag idag. fyra dagar kvar till helgen. på fredag åker jag till oskarshamn på DM. och då ska jag och min nya fs2a simma super snabbt. för att på DM ska jag simma distanser som passar mig. korta och snabba 50 fritt, 50 rygg och 100 medly. perfekt!
och då hoppas jag verkligen att johanna ska med. för henne har jag inte sett skymten av på år och dar. hon har inte ens åkt med mig och pechan, pinsamt johanna!

idag har jag varit i skolan. först hade jag specialidrott och då var vi uppe i tennishallen och skulle spela tennis. då hade vi matcher. jag gick aldrig upp från den sämsta banan och det var på den banan den lilla tävlingen gick på, lönshult open. jag var inte särskilt bra på tennis även om jag övat på nitendo wii. 
sen var det dags för engelska. då jobbade vi litegrann jag, hila och jasse. efter det kom jag till matsalen, det bjöds på spagetti och någon röra. sen var det psykologi. och den lektionen var dryg.

och nu orkar jag inte berätta mer.hejdå

when you miss someone the most

min dator gick sönder i lördags. eller den har varit sönder från början egentligen. och nu är den lagad tack vare tallam. och som tack ska jag baka honom en kladdkaka.

eftersom jag var så duktig förra onsdagen och tog körkort fick jag idag hem mina papper till körkortet. så dom ska jag lämna in imorgon så jag får det snart. så jag slipper den lilla lappen som är lätt att tappa bort.
sen har jag också varit duktig och städat iordning mitt rum, tagit upp maddrassen och allt sånt där.

imorgon ska jag få min specialidrottströja som vi beställde för några veckor sedan. ska bli kul att se hur den ser ut och om jag stolt kan bära den sen. sen ska jag börja träna igen imorgon. eftersom jag blev sjuk efter skoljoggen så bär det av på nytt igen.

sen kan jag berätta att jag har träffat Lars Frölander igen. Han var och hälsade på på Värnamo Simsällskaps 75 års jubileum i helgen. han hade en lite föreläsning på fredagen på hotellet. då berättade han om när och hur han började simma. och hur han blev den han blev. och sen berättade han vad han åt, då blev jag lite förvånad. han lever på linser, bönor, brocoli, avokado typ. så sa han att mjölk ska man inte dricka, om det inte är rismjölk. han sa hur många kor dricker mjölk? det är bara kalvar som dricker mjölk. inte finns det några andra djur som dricker mjölk i vuxen ålder. det var alltså inte bra.
och vad gör jag? joo, jag dricker alltid mjölk, hela tiden. så jag ska prova på den där rismjölken och se vad den har att erbjuda, om den är någonting att ha.

sen tycker jag att det är mysigt att läsa, speciellt sanningens svärd. så det ska jag göra nu.

hejdå.


during the sunset

jaha, snart mår jag tipptopp igen. och det ska bli skönt, simsimsim.
och idag har varit jätte roligt. till och med skolan hade sina fina stunder.
nervositeten börjar ta och öka enormt i styrka nu. jag kan inte sova om nätterna längre.

alltså, jag är bäst på tvspel, utklararen själv.

jag och kungens vakt i stockholm.
image27