lost in a crowd.

Nu är det lov. för första gången i mitt liv så har jag lov, utan att jag går på extra träningar som är inplanerade. eller egentligen så är det det, men jag valde att jobba. och så har jag förstås skolarbete med.
om jag hade fått välja nu, så hade jag lätt valt träningarna framför jobbet. det är det långsammaste och tystaste arbete jag någonsin har gjort i hela mitt liv. det är nog rekord för mig att inte prata på så lång tid om man inte räknar med då jag sover. ( jag kan ju prata i sömnen) 

jag kom precis hem från bio, jag kollade på Djävulen bär prada tillsammans med maulin lilla, det var trevligt.

imån så ska jag till sjukhusspecialisten i växjö. jag HATAR sjukhus! det beror på att jag är rädd för doktorer, sjuksköterskor och deras nålar och pinnar. dom är inte pålitliga någonstans. jag har inte en aning om vad jag ska göra där, jag vet bara att jag ska dit efter vad som hände igår. eksem och allergi tillsammans är inga bra grejer.

lite roligt tycker jag, jag ska tävla till helgen. DM i Oskarshamn. jag har en lång träningsbakrund.totalt 3 träningar. jag får se om Lars Frölander kommer denna gången, alltid kul att se honom i alla fall.

ge inte upp hoppet.
Di leva säger: vem ska jag tro på tro på tro på när, tro på när allt är såhär. lalala, jag hoppas ändå på ett lyckligt slut.
goddagens.


farewell my friend

nu går jag och lägger mig. sover och hoppas att alla arbeten ligger klara i en hög på skrivbordet, att jag kan proven. jag och värmekatten.

This isn't farmlife

kan du massera min rygg? - tack på förhand.

emspems

With a mask on

för det första har jag ont i min rygg, blir jag sängliggandes igen vill jag ha någonting att skylla på. specialidrotten blir mitt offer!
och för det andra så tar mitt eksem död på mig, inte en jävla salva hjälper. jag kliar sönder mig på nätterna, ska man behöva sova med tvångströja.

specialidrott, matte, litauengruppen. min dag imorgon.

jag tycker om pärondryck och last resort. jag vill ha en gul blomma, jag vill ha tillbaka sommaren, vinter är för personer som vill bli kalla och deprimerade.
det finns dock tre bra saker med vinter, varm choklad framför brasan med sällskap och en film, snöbollskrig och åka pulka. men det får gå fort, jag vill till havet.

jag hatar kennet och hans dumma mattelektioner.

självförtroende.
Godnatt och Adjö!

Movieholic

nu är jag väldigt deprimerad över att min film, The Guardian, som jag skulle hyra idag inte ens har gått på bio än. jag hade bestämt att jag SKULLE se på den idag. men nej nej. icke sa nicke jag får vänta ett bra tag innan det blir av. så jag hyrde Flight 93 och Dukes of Hazzard. men dom kommer säkert inte alls vara lika bra som The Guardian!

jag hade min första teorilektion igår i två timmar. det var ett stort sömnmedel alltihop. jag hade läst fel på deras hemsida, så jag trodde det var i 40 minuter, så jag kämpade mig igenom den lektionen.

Imån är det studiedag! och snart är det lov. Hurra!

men nu får det vara nog. men jag vill också nämna att jag är bra på james bond. =?
hejdåhejdå


ett inlägg av en överlevande från litauenresan. . .

Jag klarade ut hela litauenresan som en dans.
Det var endel tråkiga guidade turer och endel roliga, fest varje kväll.
maten var inget att hörra över men jag klarade ut det mesta ändå.
Jag är sjukt stolt över mig själv attt jag druckigt te i HELA 5 dagar. det är en enormt stor prestation.

Jag kom även hem med en piercing  i läppen, vilket mina föräldrar hatar mig för.
Får väl se hur länge jag har kvar den. jag vill inte vara hatad av dom precis, men som sagt vi får väl se.

Det hände så mycket roligt på resan att jag inte orkar sitta här och berätta om det, men det var en sjudundrande resa alltså! Göran är en härlig person.

Yes Okey Yes, det sa en lärare 5 gånger i varje mening! haha, hon såg ut som en bambuschka. ^^

Nu ska jag kolla på film i min varma säng!!
// emma who lived

ByeBye Sweden, Hello Lithuania

Om en halvtimme hoppar jag på bussen som ska ta mig till Karlshamn tror jag , och sen båten som tar mig till Litauen. Jag är packad och klar, det är dock något som fattas..... JO LINDA! Du ska inte vara på lager nu, du ska stå med din packning hemma och vänta på att åka in till figy och åka med, men icke, jag lovar dig att du går miste om saker när du inte är med, även om sverigegruppen är kul så är detta någonting mycket större, en livserfarenhet. det är det du går miste om, och förstås en sjukt kul resa tillsammans med mig!

Jag tänke bara ge en sista hälsning! För nu är det bara 25 minuter kvar tills bussen går. Ja, skicka mig ett eller flera gulliga sms som jag kan läsa när jag kommer hem! ( eftersom inga andra är i skolan så kommer jag inte att få nårra brev där inte, så ge mig ett/ flera sms) yeeeeeeesbox

Heeeeeeeeeeeeeeejddååååååå nu bär det av. HIHI
Nu har vi kommit till slutet ...

Ja nu är det slut på lindas lipande här kommer en uppdatering TILL av bloggen.

Snart åker jag bort till ett främmande land, lite mer exakt Litauen, där chansen att dö på vägen är vädligt stor eftersom det är sjukt mycket rattfylleri. (det vet jag eftersom jag läst mycket om litauen det senaste).

Jag ska bo hos Vytene som bor vid en sjö 2 mil utanför stan. Hon är 15 år och har en stora syrra som är 21. ja det är mitt hem de närmsta dagarna.

Nu har jag väldigt brottom eftersom jag är så snäll och ska jobba tre timmar för att det var två sjuka. Så jag ska hibba jobba, packa, städa och mysa med linda. jag vill faktiskt också ha tacos ikväll, får se om mamis kan fixa det åt oss!

Jag har häftat ihop 100 enkäter idag. fyfarao det ska jag aldrig göra igen, tomtens ( göran eller skägget) fel att han inte ställde in kopiatorn så att den gjorde det av sig självt.

Idag har jag även varit på John Bauer och varit "docka" åt malin, det var oerhört skönt med shamponeringen och det. jag ska se till att det alltid är jag som får vara där när det är shamponering! såååå skönt. hoppas du är avundsjuk nu . ;P

Nu säger mamma till mig igen . sätt fart nu emma, du har inte hela dagen på dig! så
hejdå sverige och hejdå vänner, vi ses om en vecka får vi hoppas. jag ska se till att inte bli kidnappad av en läskig litau.

/ Emma Claesson fortfarande skåp 6
( ge mig ett hemligt meddelande i skåpet så får jag något kul att läsa när jag är hemkommen! )

hejahejahejahejahejahejahejahejahejaHEJA!
bara så ni vet, så ska jag kolla på DUM DUMMARE tio tusentals gånger på vägen dit och på vägen hem.

samhällskunskapslektionen

jaha, här sitter jag och gör ingenting. alla andra är i grupper utom jag, för att det är bara jag som ska till Litauen från min klass, HURRA!!
dum som jag är har jag mina grejer hemma, så jag kan inte göra någonting. så på lindas begär så skriver jag blogg för att det var länge sedan.

jag kan stolt säga att jag tog två bronsmedaljer i lördags! på 200 fritt och 200 rygg. vilket jag blev väldigt överraskad över. eftersom jag inte tränat någonting alls. Grattis till mig ! :D
jag har även varit på bio två gånger förra veckan, bakom häcken och click.
jag köpte mig en digitalkamera på net on net när grekerna och jag vart i ullared i fredags. den kommer att komma till användning nu inför helgen. och mycket efter det sen

och på lördag åker jag till Litauen, frågan är om jag kommer hem därifrån efter vad jag har hört från dom som var där förra året. då är det kanske sista gången vi ses, tänk då på vad du säger till mig :D hahaha

jamensan, nu är det snart käk, för jag är hungrig som en varg! men jag tänker inte käka skolans veggo mat. så jag får käka falafel eller nått åt det hållet. dom vill verkligen svälta mig med den maten!

Linda är dålig på badminton! ja då var det sagt!

ja och sen har vi religion med tomten,( han ska även med till litauen) sen har vi matte. hurra jag älskar kennet. han ger mig såååå bra vetyg och tycker verkligen om mig. jag är hans favoritelev. -önsketänkande-

Ja, vad händer mer i veckan. hmm. jag ska vara med nina idag, det ska bli kul.
Sen kanske jag ska åka till Bor men det får vi allt se.

Nu får det vara nog, nu vill jag vekrligen ha mat. herregud vad jag är hungrig!

Have a nice day! Have it your way ( som vi säger på burger king)
Emma Claesson skåp 6