Hum Hallelujah

105033-15

helt otroligt.

the world awaits.

ikväll har jag och är fortfarande med totte. som ni ser på bilden. han gillar chokladpudding.
det är väldigt kul, det var ett tag sen vi va sist. i like it alot.
105033-14


godnatt.

so tell me what i done, i wonder how it got so wrong.

Måndag: en träning 17-18
Tisdag: två träningar 6-7 & 20-22
Onsdag: en träning 17-18
Torsdag: två träningar 6-7 & 21-22
och man kan ju fråga sig varför det förekommer två träningar på två utav dagarna? jo, johanna svettis finnander har tvingat ner mig på morgonträningarna. och det har faktiskt funkat bra, jag har inte varit sådär jätte super trött som jag varit innan. hon vill att  vi ska göra det till en vana. vi får väl se  hur det blir med det.

Dagarna börjades räkna ner för ett tag sen. för att litauerna kommer redan på lördag klockan halv 2 och jag vill inte det. den tjejen som jag bodde hos är sjuk och ska inte med, så jag ska få en annan tjej nu Vita heter hon. hon är hatad av dom andra litaueleverna och dom har sagt att dom inte tänker umgås med henne. det kan dom glömma för jag tänker ICKE vistas med henne ensam mer än vid frukost här hemma. om dom kommer till sverige så är det mina regler som gäller. dom ska stanna ända till torsdag eftermiddag.

Men jag har en höjdpunkt som jag kan se fram emot. jag och linda ska på Fall Out Boy på tisdag. så jag ska lämna henne i ett dygn, vilken lättnad. stockholm ska bli superduper kul. Linda och jag i storstan, med alla brats. haha det kan inte bli bättre.

Nu ska jag försöka göra mig någonting att äta för sen är det sängen. morgonträning igen. så godnatt och hejdå.

well here i am

Kan börja med att jag har överlämnat min secret nu. så den är inte secret längre.
sen var jag linda och jonas i nyköping och efter de två dagarna åker jag inte dit igen. nyköping eller rättaresagt simgymnasiet i nyköping är något fruktansvärt lamt.
i måndags mådde jag uselt och det har resulterat till att jag fortfarande är hemma och är sjuk idag. jag har bara kollat på film och tv hela veckan. lyft fingrarna och suttit här vid datorn lite, men annars har jag levt i sängen.
snart är det en viktig tävling för min del. och vad gör jag? jo, jag ligger hemma och är sjuk när jag borde vara i bassängen och gneta.

sen vill jag ha en stor hund.
och när jag säger det menar jag att jag ska ha en nu!

ja, och sen vill jag ha mitt körkort nu.

tack och hej.