i'm waiting

då sitter jag här igen, precis som igår. igår hade jag skrivit ett sjudundrande inlägg alltså, men mot min vilja försvann all text och då blev jag arg och sket i att skriva ett nytt.
jag har min nya ipod här nu med som konstigt nog inte fungerar som jag vill att den ska. men jag ska ge den en chans till. 
jag har ett filosofiarbete, ett religionsarbete, ett geografiarbete, ett naturkunskap omprov,  tyska läxa och ett religionsprov att öva på. jag förstår att du avundas och att du gärna hade velat vara mig just nu. idag är din lyckodag, du får mer än gärna göra allt åt mig. för att allt ska vara klart innan jag åker, innan nästa torsdag då alltså.

jag skulle egentligen tränat nu men ryggen stoppar mig.... igen. jag vet inte hur många gånger jag har sagt det nu och hur trötta ni måste vara att höra det, men jag lovar att jag är tröttare på att höra det. alla mina liperier om smärtan i ryggen och att få så ont att jag inte kan röra mig.
bara för det måste jag gå och lägga mig i sängen, där kan jag ligga rakt och försöka njuta av att det bara är nio dagar kvar. nio dagar kvar till thailand. jag har plockat fram min röda resväska och lagt ner lite grejer för att verkligen känna att snart åker jag till paradiset.

i måndags färgade jag håret med. eller jag tror det var i måndags, eller var det igår. det spelar i varje fall ingen roll när jag gjorde det, det är i alla fall gjort.

jag också himlans avundsjuk på johanna alias es fattiness&svettis finnander lämnar oss på fredag morgon. jag har fått äran att köra henne till tågstationen alldeles för tidigt på morgonen.

förresten, grattis till ponti för han klarade teorin idag.
nu får det vara nog. hejdå.

its like i didn't know that

ännu en söndag. fortfarande lika mycket att göra, men jag gör ingenting. allt är precis som vanligt.
och nu vill jag verkligen härifrån,
det är ungefär två veckor kvar nu och det är det enda jag tänker på nästan. och som jag ska bara va, njuta, bada och dyka. dyka ska faktiskt bli det roligaste. det har jag inte gjort sen jag var där sist.
sen vann jag akutionen på tradera, en apple ipod, som jag ska ha med mig. och jag vet hur mycket jag sagt att jag inte gillar ipods, men nu är det så att den var billig, den hade en laddare, och det  var mycket minne på den. och nu är den min.

ibland kan jag bli så arg på mig själv för att jag inte gör saker som jag innerst inne verkligen vill. jag är verkligen en sån fegis.

nu ska jag fly från verkligheten igen, precis som jag alltid gör. se på film.
hejdå

dreams are coming true

  igår var det Peltor Sprint, då tog jag guld.       
  image35
sen är det bara 19 dagar kvar tills vi åker till thailand.

a story

jag ska berätta om en person som jag känner väl, riktigt väl. jag ska kalla den här personen för Ö.

Ö tycker om att jävlas, hela tiden och med folk Ö inte känner. det är ett riktigt stort plus om personerna inte förstår att Ö är super ironisk. och detta gör att människor blir rädda för Ö. vilket är förståeligt. eftersom Ö alltid skämtar om sådana saker man inte ska skämta om med människor man inte känner så väl.

människorna har dock inte lärt sig knepen för att se rakt igenom Ö, vilket jag kan göra lätt som en plätt.
man ser verkligen när Ö lurar med någonting. man ser det busiga och det lyckliga lilla barnet i ögonen på Ö när Ö försöker jävlas med någon.

Ö tror också att Ö är väldigt häftig och rolig själv, vilket jag inte riktigt kan hålla med om. men jag skrattar mest bara åt Ö när Ö tycker Ö själv är rolig. då blir det roligt, för det är ju roligt att skratta.

Ö tycker också om att kramas. speciellt när man är nyvaken eller är slutkörd i kroppen och vill vara ifred.

Ö gillar också att lägga in isbitar innanför tröjan. och då ska den ligga på ryggen där man inte får tag på den, då blir Ö så lycklig och glad att Ö studsar runt som ett litet barn på julafton.

ja det finns mycket att berätta om Ö men jag ska inte sitta här hela natten och skriva om Ö.

godnatt Ö

hejdå


blääää'

blä är bara ett fjuttigt litet smakprov på hur arg jag är på skolan just nu. jag sitter här och svär åt det mest onödiga sakerna. det räckte med att mitt seminariepapper trillade ner på golvet så bröt helvetet lös.

denna veckan har vi en svenska uppsats om realismen som ska skrivas i skolan under övervakning. det är precis som när slavarna blev piskade att arbeta i egypten förr i tiden. och inte nog med det ska vi ju så klart ha seminarie imorgon också. usas, storbritanniens, frankrikes, tysklands och sveriges politiska system. det är ju helt jävla otroligt underbart.

och sen för att göra mig ännu mer förbannad kommer min lillebror in och släcker i mitt rum så det blir kolsvart och ska lysa med hans himla laserficklampa. "jag vill testa ljuset". det finns för i helskottar tusen andra ställen i huset att prova ljuset i.

som jag sa till malle innan, vi får inte glömma ljuspunkten i detta helvete.

hejdå.

in loving memories

om du inte vill veta av några liperier rekomenderar jag dig att inte läsa.

idag skulle jag ha gjort många saker. först och främst göra klart allt som har med skolan att göra, men det har jag såklart inte gjort. för jag är sjuk. sen skulle jag städat mitt rum och bilen, men det har jag såklart inte heller gjort. för jag är sjuk.
jag har bara kollat på film. jag har gått ur mitt rum 3 gånger idag. två gånger för att gå på toaletten och en gång för att äta mat. sen har jag legat i min säng hela dagen. när man är sjuk hör det till att tycka synd om sig själv. det gör jag jätte mycket.

sen har min pappa också hittat hit. hej pappa.