YEES!

JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT MIN MEGAFON!
den och jag ska leva tillsammans i resten av våra liv.
Amen!

Nothing

jag har kollat in startlistan inför helgen. jag ligger etta, två och trea på allt. jag var glad. jag ville visa det för pappa. jag ville att han skulle vara stolt över mig. visa att jag kan. men som vanligt klarar jag inte av att imponera på honom. när han kollar på skärmen säger han bara bra och så var det klart med det. så går han härifrån. that's it.

tusan vad jag vill, men som jag inte klarar.  

Little things

Nu är det såhär, att jag är glad.
speciellt över att lemarkkula kom fyra på fotbollen. dom är riktiga kvinnor som visar var skåpet skall stå.  
och sen är jag glad över att snart så ska vi åka till malmö. mer exakt på tisdag.
och sen är det snart lussebandy, spex, julafton, nyår och tillsist min födelsedag. :D

Sen var det kul att komma till träningen idag för att johanna har tagit  tummen ur munnen och ska börja igen. världens segaste pass för mig som inte har någon topp alls.
1200 insim
75 spec F5
200 val
50 spec F5
200 val
4*25 me F5
4*50 avbad

inte för att ni fattar ett skit av det som står mer än hur långt av varje jag simmade.  jag skovlade hela 200 meter på insimet! riktig skovling!  och ingenting annat :D haha

Nu ska jag dra mig till sängs.
hejdå


funderare.

Idag så talade Ian Thorpe om att han slutar simma. nu försvann en hel del motivitation som jag byggt upp under en lång tid.

han var min förebild.

jag är en tonåring med en gammal tants rygg.

nu ska jag säga HEJDÅ!


hoppsan

jag har egentligen inte så mycket att rapportera.

jag sitter här med varm chokladmjölk som man ska på vintern och en stulen negerboll.
framför mig har jag miljoner läxor och en mobil utan pengar.
har du råd så kan du fylla på den åt mig.tack.

sen håller jag på att bli tetrisberoende, om jag inte redan blivit det.

jaha, hejdå.

Champange high.

jag klarade inte detta matteprovet heller. heja.
imån försvinner jag till stockholm.
där skulle jag bott, då hade jag kunnat kolla på bio när som helst. nya filmer hela tiden. det är inte patetiskt att kolla på bio själv, bara så att ni vet. ^^ 

lindusochemsan
detta är jag och världens bästa linda ( jag kanske har nämnt det innan, hon passar inte i mysbyxor) =?

Have a nice weekend and forget to call me. paus NOT!
hejdå

Filmfreak

jag har redan skrivit ett blogginlägg om "movieholic", men nu det senaste har jag utvecklats till en Bioholic. jag älskar verkligen film i alla dess former, bio, vhs dvd! . och nu ska det komma massa bra filmer på bio så det är bara att vänta in dem.

Ja igår var jag och med ett underbart sällskap av linda, erik och linus på bio i växjö. borat. det var trevligt :D
och ikväll var jag på the Guardian som jag har väntat på tålamodigt, och som jag förväntade var den obeskrivligt sjukt bra.

jag är helt mållös efter filmen.
 
imån blir det växjö för 3 av  4 gången denna veckan. sen åker jag iväg till Stockholm på fredag eftermiddag där jag ska spendera helgen tillsammans med min familj.

min syster kom just in och berättade att pappa har ringt. (han är redan i stlhm, jobb) och pappa bor på samma hotell som idolerna, markus och gänget. han har åkt hiss med dom. haha coolt! haha. vi ska bo på hotellet brevid när vi kommer upp. om markus är där så ska jag allt hälsa på han, kanske ta ett kort, alltid kul :D

jag är klistermärkefri.

det var nog allt. hejdå


Skål på dig Jan !

jag åkte till Oskarshamn på DM i fredags och Värnamo kammade hem hela alltet. och på DM ska det vara seniorer som simmar hem det, men inte vi, vi hade bara EN senior och ändå vann vi! vi är alltså sjutkt duktiga. :D:D::D

jag simmade långt över vad jag hade förväntat mig. eftersom det inte är några av mina simmarkamtater som läser denna blogg så är det ingen idé att jag skriver tider för ni fattar ingenting av det ändå. lite ledsamt. dags att börja sätta er in i simning, jag har sagt att jag kanske skulle sluta, men NEJ bestämt NEJ jag ska inte sluta. :D nu jävlar.

Ja och sen vill jag tacka Yoshi för trevligt sällskap. och sen hatar jag luftmadrasser för jag fick då sova på en liten ( då menar jag liten, 110*60 cm) madrass som fanns på dagiset där vi sov. det var sjukt obekvämt!

Och så tackar jag Gud för att jag har fått mirakelsalvor av gubben på specialsjukhuset i växjö. FÖR MITT EKSEM ÄR PUTS VÄCK! jag har inte varit såhär eksemfri på år och dar. nu är jag len som en bebisrumpa i ansiktet! jag ska dit imån och sätta på allergitesterna.

mitt sista ord. : SKÅL PÅ DIG JAN!
hejdå