i hate myself for losing you

haha, herregud. jag läste precis igenom mitt blogginlägg ifrån igår. och jag minns inte ens att jag skrev det inlägget, super läskigt. jag vart nog halvsovande helt enkelt.

ja, idag har jag hunnit ha alla olika humör, och jag säger förlåt till dem som fått stå ut med det. jag har övat på teorin. jag har chattat med tre. jag har städat på mitt rum. jag har sett tv. jag har varit i skolan.

jag ska avsluta detta inlägget med att säga någonting självklart
särbo, du bist wunderbar.

adjöss

a wonderfull dream

just nu går Titanic på trean. det är nog en av de vackraste filmer som finns. och musiken i den. eller i alla fall självaste "titaniclåten". det är en låt som gör att man inte kan kontrollera sina känslor alls, och man börjar fundera på allt mellan himmel och jord.
ja, det finns mycket att fundera på faktiskt. en massa saker.


på tal om titanic, jag, linda och min familj ska till thailand i en månad under jul. det ser jag jättesuperduper mycket fram emot.
jag ser fram emot andra saker också.
godnatt


pressure

idag har jag klurat ur skolan ganska bra faktiskt. det var inte dags att bli frisk än.
sen fick jag min gräsliga mobil redan idag. och när jag säger gräslig menar jag verkligen att den ser ut som ett helvete. mörkblå-wannabe-svart och lite rosa.

jag och linda kollar på desperates housewifes, första säsongen. jag kännde för en paus och sitter här istället. linda gillar verkligen inte tacochips, dom är verkligen äckliga enligt henne. men ändå käkar hon dom. haha-

imån ska jag till sjukhuset igen klockan åtta och lämna in ännu fler prover som sen ska skickas ner till ett sjukhus i malmö. mina förra prover var antagligen inte bra. och det är lite skrämmande. såhär lång tid borde det inte ta.

sen är det inte mycket kvar av denna veckan. inte utav detta läsåret heller för den delen, vilket är oerhört skönt.
nu ska jag dra mig tillbaka till linda som ligger och kollar på dh. vi ses. kram

the one you knew

jaaa, här sitter jag och blir inte alls mycket friskare. just nu har jag knappast någon röst att prata med. men för att tala om att jag gjort någonting vettigt idag så kan jag ju säga att jag har övat lite på teorin. ett steg närmre mitt långsamma körkort.
snart är det ju till och med att jag får skämmas över att jag inte tagit det. eftersom snart en tredjedel av klassen kommer att ha körkort. och alla fyller år si sådär minst en månad efter mig.

sen så där helt plötsligt igår så sa linda att jag borde skaffa mig en tremobil. och inom tjugo minuter så var beställningen klar. kvinnan kan övertala hon. jag är egentligen emot abonumang. så nu fick jag en bekräftelse och det stod att jag har telefonen inom två tre arbetsdagar. det är hemskt vad fort det kan gå. en mycket intressant fakta: jag valde den näst fulaste utav dom tre som fanns i den där kampanjen. mörkblå-rosa, och jag gillar inte ens rosa.

idag åkte jag och johanna en snabbis till jönköping. vi hade lite hemliga ärenden att uträtta. med många felsvängar och flera samtal till linda fick vi det gjort och var snabbt på vägen hem igen. bilfärden bjöd på allt möjligt som sång och dans.

image18

Dexter och Johnny Bravo.
Ni ser ju bilden, behöver jag säga mer?

ja det var väl allt.
hade gott.
kram


This Boy

idag har jag kollat lite på tävlingarna nere i simhallen, Proton Open. Simnig är en väldigt fin sport faktiskt.
förutom att simmare kan vara väldigt speciella och sjukt störda. dom/det fick jag och linda uppleva i nyköping.

ja här händer det inte mycket, jag har börjat läsa lite smått om raser, historia arbetet. det är enormt tråkigt.
och ikväll går det too fast too furious på tv, så jag får väl gå hela vägen ner till storarummet och kolla på den.

sen är jag sjuk och det gillar inte jag. för nu börjar det verkligen närma sig vecka arton då roselundssprint är.
 och det är den tävlingen jag ska försöka kvala til jsm, eller då jag och svettis ska försöka kvala. och jag har
 inte en chans om det fortsätter på det här viset.

image17

kan man bli coolare?

Princess Linda.

Linda är mitt bästa.

image16

Sorry that i couldn't come today my dear friend.