a ship full of laughter

denna helgen har bestått av skratt. jag har skrattat hela tiden, och då menar jag  verkligen hela tiden. förutom en stund i eftermiddags då jag och linda jobbade, då var jag förbannad.

jag gillar att skratta jätte mycket. det är en härlig känsla att skratta, ibland så mycket att man får glädjetårar. mitt skratt smittar sig till och med, det har jag allt lagt märke till. tex idag, kollade linda karro och jag på film och varje gång jag började skratta skrattade dom också. :D höhö

nu ska jag fortsätta att kolla på Elisabethtown. hejdå!

Chasing Cars

då var ännu en helg slut, inte vilken helg som helst utan en långhelg. det var arbete för mig och linda både på proton finishing och på herber engineering. för en gångs skull så var det roligt att jobba själen ur sig. det är alltid roligare när man är två.

fredags:
då jag och linda kom till proton i forsheda vid nio på morgonen för att arbeta är det endast tre personer där. de gick hem en efter en inom kanske två timmar. det var dock en kille kvar, men han är tysk så kan kan vi inte prata med. och det var inte bara för att han var på andra sidan fabriken utan för att han snackar tyska. han som skulle köra truck åt mig kom aldrig, så jag körde trucken själv i smyg. jag får inte köra den för att jag inte har något truckkörkort. och det var superduperdunder roligt. jag körde iofs den slöaste trucken ever, men det är en sån underligt skön känsla att göra någonting man inte får. när jag väl pratar om saker man inte får göra, så tog jag och linda en slags sparkcykel från fabriken som inte får vistas utomhus och åkte och handlade potatissallad i affären. så fick jag den underligt sköna känslan igen genom att göra någonting man inte får, och man blir helt till sig ifall någon skulle komma på en.
när vi skulle åka hem så hämtade en riktigt duktig bilförare oss, dennis. som tack för att han hämtade oss från slaverierna fick han typ fyra kappsylöppnare som dom ytbehandlat där ute i forsheda och tre kronor. vädligt generöst.

lördag:
cyklade vi till herber och började arbeta. linda kände att hon började bli hungrig så jag ringde till pizzeria hornaryd på andra sidan gatan och det var en ragata som svarade i telefonen. jag beställde en kebabpizza till oss och skulle precis fråga vad det skulle kosta, så säger hon tio minuter och slänger på luren rätt i örat på mig. då blev jag rasande och ringer tillbaka och frågar vad en en jävla kebabpizza kostar och för att vara lika jävlig som henne slänger jag på luren precis som hon innan hon hnner säga ett ord mer än priset. direkt efter jag slängt på luren slog det mig att det var en man som svarat och att jag precis varit elakt mot en man som inte gjort någonting fel. men någon var tvungen till att straffas!
vi hämtade våran kebabpizza och njöt av den i den enorma soffan i fikarummet, gjorde klart det vi skulle åkte hem och åkte sen direkt till bor.
där laddade vi hem min nya favoritserie kyle xy och kollade på tre avsnitt. så kom sanna, så hoppade vi lite studsmatta, snackade och åkte tillbaka in till värnamo. här hände det grejer, jag blev otroligt häftig och skaffade mig en bilddagbok. emmasliv.bilddagboken.se, skit häftigt!
senare, lite närmre bestämt efter midnatt åkte vi återigen bil tillsammans med dennis fast då ut till hamra för att kolla läget på en fest som hade spårat ut, så vi åkte hem igen efter en liten stund.

och nu sitter jag här med trötta ögon och en trött kropp. har precis kollat på mean girls och skrattat som tusan.
jag ska alldeles strax sova.
och jag ska sluta detta inlägg med en sovande linda. ett livs levande bevis på att det har varit en slitsam helg. med massor av roligheter.

image22
godnattgreatest story ever told

just nu känner jag för att åka till bor, till mitt andra hem, till min andra hälft, till min andra halva av familjen. jag känner för att ligga i soffan med mysan på magen och ha pia och åke i fåtöljerna framför mig och se på någon film på tv 1000. käka lite gott, som man alltid gör ute i bor. och bara vara.

jag känner för att bara mysa där ute i lugnet och bara tänka på allt och ingenting.
och sen känner jag för att åka tillbaka i tiden och komma tillbaka till grekland ännu en gång med allihopa och bara njuta med att vara med dom där nere, att skratta åt oscars drömtjej mathilda och alla andra roliga grejer vi hittade på.

jag har aldrig känt mig så välkommen någonstans som i bor på moenvägen. där är jag trygg och där älskar jag att vara. jag gillar dom som tusan!

image21
 mamma pia och jag i grekland

i must say, it's a nice day


image20
jag blir glad av allt gott i coop påsen, det fina vädret, sällskapet som dock inte syns på bilden och för att jag har en wunderbar mössa.

i care, and i always will.
because it's you and me against the world, right?