i refuse

jag sitter här ensam i mitt rum en fredagskväll med en kropp som är slut på energi. jag har tränat, ganska lätt att lista ut va. enormt tråkigt, men vad ska man göra när man inte orkar annat?
jag har precis kollat på junior eurovision songcontest. och jag höll på att avlida när fyra ungar kommer in och ska sjunga en låt som heter superstar, eller något åt det hållet, vad fan vet jag. iaf. för det första dansar dom uselt( och alla gick på dansskola, det märktes då inte ) , för det andra kan dom inte sjunga överhuvudtaget. och tror ni inte barnjävlarna kommer tvåa? jovisst gjorde dom det. om dom kommit etta hade jag fått skämmas å sveriges vägnar. jag förstår inte varför dom ens kom med i första taget. varför inte låtit någon liten söt unge på 9 år sjunga lite i tv istället? en nioåring hade haft så mycket mer talang än vad dom där ungarna hade.

ja nu när det var sagt så ska jag se på film och sova. för imorgon är det en ny dag
see you

here we go

Imorgon åker jag på träningsläger en vecka innan skolan börjar, precis som jag har gjort dom senaste 8 åren typ. det blev inte danmark i år utan det blev Åhus istället. det blev heller inte en hel vecka utan bara i fyra dar.
och jag kan säga redan nu att det blir inte lätt. det blir mina första riktiga träningar på 8-9 månader. nu är jag äntligen frisk, och är fit for fight. hostan är inte borta, men enligt sjukhuset är det inget fel på mig det är tydligen "bara" min allergi som inte vill ge med sig. so, here we go again.
men tillbaka till lägret igen. jag och lina corvis colvås ska bo tillsammans. det ska bli mycket roligt att träffa henne igen. det var länge sen nu.

sen när jag kommer hem så är det meeting med alla classmates, en återförening för att planera alla hemskheter för de nya ettorna. det ska inte bara bli sjukt kul att börja trean, det ska bli helt otroligt kul med nollning.

jaha, här sitter jag när jag egentligen borde städa och packa. men vem gillar att göra sånt egentligen? det finns så mycket annat som är viktigare som man kan göra istället. jag ska köra med ett gammalt trix och låta det gå så långt att mamma blir arg och får för sig att göra det själv, alltså åt mig. det var länge sen det funkade sist, men jag kan alltid försöka igen.
men packa grejerna till lägret måste jag göra själv. annars glömmer jag hälften av alla viktiga grejer som jag måste ha med mig.
me in action.
image25

gallery

jag är riktigt nöjd med mitt studsmatteköp. jag kan ju inte låta bli att inte hoppa. går ut mellan regnskurarna och skrattar åt mitt impulsköp. nu kan jag hoppa hemma och inte bara i stugan. istället för att hoppa ensam kom först linda så gick vi på stan litegrann, linda beställde sitt leg och jag fick mitt. sen gick vi hem och åt lite gott, spelade lite 500 (jag vann, mycket viktigt) sen hoppade vi och då kom tallam, linus och ep för att visa sina hoppkunskaper. vi spelade även fotboll lite grann, och jag fick vara i lag med linda som inte alls kunde spela! och hon ska ha spelat fotboll länge, pinsamt värre.

ja och nu sitter jag här och funderar lite grann på lite allt möjligt. jag ska snart gå och lägga mig i soffan och fortsätta på bok fem som snart är slut så jag kan fortsätta på sexan, sanningens svärd serien. sen ska jag gå upp och lägga mig i mamma och pappas säng innan huset släcks. det är riktigt äckligt att vara hemma själv på kvällarna i detta huset. allt släcks på en gång och gå är det verkligen kolsvart. då ligger jag där uppe och kollar på film och sen somnar jag gott.

som jag skrev i förra inlägget har jag blivit gudmor. och herregud vad jag var nervös, men agnes var så lycklig så allt gick skit bra. hon lipade inte ens. jag har nog fått kläm på den där barngrejen. i alla fall, jag, agnes och prästen under ceremonin.

image24