lost in a crowd.

Nu är det lov. för första gången i mitt liv så har jag lov, utan att jag går på extra träningar som är inplanerade. eller egentligen så är det det, men jag valde att jobba. och så har jag förstås skolarbete med.
om jag hade fått välja nu, så hade jag lätt valt träningarna framför jobbet. det är det långsammaste och tystaste arbete jag någonsin har gjort i hela mitt liv. det är nog rekord för mig att inte prata på så lång tid om man inte räknar med då jag sover. ( jag kan ju prata i sömnen) 

jag kom precis hem från bio, jag kollade på Djävulen bär prada tillsammans med maulin lilla, det var trevligt.

imån så ska jag till sjukhusspecialisten i växjö. jag HATAR sjukhus! det beror på att jag är rädd för doktorer, sjuksköterskor och deras nålar och pinnar. dom är inte pålitliga någonstans. jag har inte en aning om vad jag ska göra där, jag vet bara att jag ska dit efter vad som hände igår. eksem och allergi tillsammans är inga bra grejer.

lite roligt tycker jag, jag ska tävla till helgen. DM i Oskarshamn. jag har en lång träningsbakrund.totalt 3 träningar. jag får se om Lars Frölander kommer denna gången, alltid kul att se honom i alla fall.

ge inte upp hoppet.
Di leva säger: vem ska jag tro på tro på tro på när, tro på när allt är såhär. lalala, jag hoppas ändå på ett lyckligt slut.
goddagens.


Kommentarer
Postat av: EP

Jag håller tummarna för dig imorgon Emma;)

Postat av: linda

jag håller alltid tummarna för dig baby :)

2006-11-01 @ 12:24:41
URL: http://suspendedfromclass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback